Rama in eran balkong, altan eller trapp med ett måttanpassat glasräcke. Vi har erfarenhet och ett brett sortiment. Vi guidar er till rätt val baserat på era önskemål och säkra lösningar. Kontakta oss för råd och offert!

Rostfria stolpar

Vårt mest populära glasräcke! Vi kan leverera rostfria glasräcken i både fyrkantig eller rund profil. För antingen inomhus eller utomhusbruk. Monterat på däck eller sidomonterat. Systemet är flexibelt och kan anpassas till alla slags miljöer.

Höj och sänkbara räcken

Vi monterar höj och sänkbara glasräcken från både Clickitup och Svalson. Dessa passar utmärkt då man önskar stänga ute blåst och vind. Kontakta oss för offert.

Stolpfria glasräcken

Vi har monterat flertalet stolpfria glasräcken. Maximerar utsikten och ger ett luftigt utseenden. Systemet bygger på enheter av glas och profiler som kopplas ihop. Detta system kräver ett starkare och tjockare glas vilket ökar tyngden på lösningen. Därför ser vi med fördel att detta system sidomonteras i bjälklag eller vangstycke.

Klämfästen till trästolpar

Vill man behålla en rustikare känsla, och nyttja befintliga eller nya trästolpar går det utmärkt att endast beställa klämfästen och glas. Klämfästena skruv in i stolpen och klämmer sedan glasen på plats. En snygg mix mellan glas och trä. Finns inga standardmått. Vi har alltid måttanpassade glas som standard!

Punktfästen

Vill man ha en modern touch på sitt glasräcke kan man fästa glas i punktfästen. Dessa kallas även ”point fixed” eller ”fixed point” glasräcken. Grymt snyggt och elegant! I trappor brukar dessa verkligen komma till sin rätt. System ger ett luftigt intryck utan stolpar eller liknande som hindrar ljus eller utsikt.

| Borlänge Bil o Byggnadsglas AB - Orgnr: 556796-2518 |

| Borlänge Bil o Byggnadsglas Entreprenad AB - Orgnr: 559086-5555 |

Kontakta oss via telefon
Kontakta oss på 0243-180 08